Arte Vitum Italiaanse wijnen

Voor ondernemingen en ondernemers heeft ARTE VINUM een mooi zakelijk aanbod. Wij denken graag met u mee over bijzondere eindejaarcadeaus, relatiegeschenken en over speciale wijnproefavonden voor uw medewerkers of relaties.

 

Wijn als relatiegeschenk

Soms wilt u relaties of klanten een bijzonder cadeau geven. Bij ARTE VINUM vindt u goede, niet-alledaagse wijnen in verschillende prijsklassen. U kunt ze op elk moment bestellen en wij kunnen ze ook afleveren in speciale cadeauverpakking. Voor een goede klant waarmee u net een mooie overeenkomst heeft gesloten, voor de verjaardag van een van uw beste relaties of trouwe medewerker of bij de afname van een waardevol product.

 

Verjaardagscadeau

Als verjaardagscadeau is wijn natuurlijk bij uitstek geschikt. U kunt bij wijnhandel ARTE VINUM uw eigen geschenkenpakket samenstellen voor uw vrienden/kenissen. In plaats van een bloemetje verrast u ze met een wijnpakket. U bepaalt zelf hoe het pakket samengesteld wordt en houdt zo ook de kosten in de hand.

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem contact met ons op.

Relatiepakketten - Kerstpakketten enz...

Arte Vinum  verzorgt  kerstpakketten, relatiegeschenken en verder alle geefmomenten doorheen het jaar.

 

Wij verpakken onze pakketten in mooie houten kistjes, geschenkdozen of korven & manden. De wijnpakketten zijn voorzien van een uitgebreide wijnbeschrijving en indien gewenst voorzien van uw logo of andere relatieassesoir die wij meeverpakken.

 

Dus U kan zelf samen stellen en u kiest uit ons standaardassortiment wijnen, pasta, saus, olie, azijn, koekjes ....

 

Kortom, Arte Vinum  is een goede partner als het gaat om met zorg samengestelde relatiepakketten. Heeft u interesse of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel met Frans Loyens 0473/ 672 154.

 

 

 

 

 

Enkele voorbeelden klik hier